Διήμερο στην πόλη

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των Ιωαννίνων είναι πως μπορείς να δεις σχεδόν τα πάντα... περπατώντας. Αφήνεις το αυτοκίνητο σε κάποιο πάρκινγκ ή κατεβαίνεις από το λεωφορείο κι όλα είναι μπροστά στα πόδια σου! Αξιοθέατα, γεύσεις, μυρωδιές, εικόνες από την μακραίωνη ιστορία του τόπου, φυσικές ομορφιές, γραφικές γωνιές, φαγητό, ποτό και διασκέδαση. 

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσα σε μόλις δύο εικοσιτετράωρα, γεμίζεις με μοναδικές εμπειρίες και ευχάριστες αναμνήσεις. Ακολουθεί ένα ενδεικτικό διήμερο πρόγραμμα αποκλειστικά στην πόλη των Ιωαννίνων. Κρατάει από το πρωί ως το απόγευμα (το υπόλοιπο της ημέρας είναι ελεύθερο) και μπορεί να τροποποιηθεί, ανάλογα με τα γούστα και τις απαιτήσεις σου.

Διήμερο στην πόλη

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα των Ιωαννίνων είναι πως μπορείς να δεις σχεδόν τα πάντα... περπατώντας. Αφήνεις το αυτοκίνητο σε κάποιο πάρκινγκ ή κατεβαίνεις από το λεωφορείο κι όλα είναι μπροστά στα πόδια σου! Αξιοθέατα, γεύσεις, μυρωδιές, εικόνες από την μακραίωνη ιστορία του τόπου, φυσικές ομορφιές, γραφικές γωνιές, φαγητό, ποτό και διασκέδαση. Μέσα σε μόλις δύο εικοσιτετράωρα, γεμίζεις με μοναδικές εμπειρίες και ευχάριστες αναμνήσεις. Ακολουθεί ένα ενδεικτικό διήμερο πρόγραμμα αποκλειστικά στην πόλη των Ιωαννίνων. Κρατάει από το πρωί ως το απόγευμα (το υπόλοιπο της ημέρας είναι ελεύθερο) και μπορεί να τροποποιηθεί, ανάλογα με τα γούστα και τις απαιτήσεις σου.

Δείτε περισσότερα